Benefiet 2017

En toen waren we alweer 2017! En dat dit een bijzonder jaar voor ons gaat worden is een ding wat zeker is, we gaan namelijk dit jaar voor de 25e keer Heechspanning beleven! Maar voordat we daar mee aan de slag gaan hebben we eerst nog het Benefiet! De eerste artiesten zijn alweer geboekt, maar er kunnen er nog meer bij! Dus lijkt het jou of jullie leuk om eens mee te doen, geef je dan snel op bij een van de bestuursleden. Je doet dit nooit alleen want de Stand-In begeleid jou!

 

Na afloop zullen Grytz en Grize spelen samen met band. Grytz & Grize, ofwel jonge blom Grytsje Melchers en oude rot Douwe van der Werff (ooit nog met Piter Wilkens in Okke Hel, een van de eerste Friestalige popgroepen), zijn al 5 jaar actief. Ze maakten een paar cd’s met eigen, Friestalige werk, maar op feesten en partijen doen ze net zo lief een greep in de rijkgevulde mand met Engelstalige popklassiekers. Van de jaren zestig tot en met nu. De optredens van Grytz & Grize zijn energiek en veelzijdig. Het draaiend rad, De Grisel, zorgt ervoor dat mensen betrokken zijn bij het optreden. Er wordt een zwieper aan het rad gegeven, waar zo’n 80 liedjes uit het repertoire op staan. Het duo zet het nummer in waar het rad stopt. Een greep uit het repertoire: Elvis Presley, Tina Turner, the Beatles, maar ook Adele, Jason MrAz en Amy Winehouse.

 

En wanneer het is? Nou dat kan geen toeval zijn maar:

 

  • 25e Heechspanning
  • Op 25 mei 2017 dus….
  • Benefiet op 25 februari 2017!

 

Zet de datum al vast in de agenda en volg voor meer informatie over deze avond onze facebookpagina: www.facebook.com/heechspanning

 

Daarnaast gaan wij samen met het Heechhûs deze avond wat nieuws proberen. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig met het milieu en de duurzaamheid en ook wij willen daar samen met Sybout, van het dorpshuis, een steentje aan bijdragen. We zijn gewent om op het benefiet gebruik te maken van plastic bekers wat natuurlijk niet heel goed is voor ons milieu. Daarom komen er deze avond een ander soort bekers. Ze zijn wel van plastic, alleen van hard plastic. Deze bekers “huur” je een avondje. Aan het begin van de avond betaal je een euro meer voor je biertje/wijntje of frisje. Lever iedere keer als je drinken haalt weer je beker in en ruil deze dan om. Als je dan aan het einde van de avond je beker weer inlevert ontvang je een euro weer terug. Het zal misschien even wennen zijn maar hopen dat jullie er samen met weer een onvergetelijke avond van gaan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *