Het aftellen kan beginnen… Heechspanning 2015!

Nog een maand en dan is het alweer Heechspanningtijd! Terwijl we genieten van de eerste mooie dagen van het jaar is voor ons de drukste tijd aangekomen. Nog snel de laatste artiesten boeken (dus ben je artiest en wil je komen, meld je snel aan!), de laatste marktkramen vullen, vrijwilligers regelen en ga zo maar door.

De 23e editie van Heechspanning alweer en we hebben er tot nu toe weer een mooi gevarieerd programma van weten te maken. Zo komt onder andere Folkert Wesseling met zijn leuke bustour weer naar Heeg. Jullie kunnen weer in de mooie oude FRAM-bus stappen voor een avontuur om nooit te vergeten.

Al een aantal jaren is Sake Hijlkema bezig met het schrijven en uitbrengen van liedjes in het Liwwadders. De muziek is een mix van onder meer Americana, funk en blues en de teksten geven woorden aan de sfeerbeelden die zo worden opgeroepen bij de luisteraar. De band bestaat uit Sake Hijlkema (zang), Nathaniël van Veenen (elektrische gitaar), Wytze van der Meer (bas) en Vincent Knaven (drums)

Er komen natuurlijk nog veel meer artiesten maar daarvoor mogen jullie nog even wachten. Binnenkort meer informatie op onze website en facebookpagina, of koop natuurlijk ons mooie programmaboekje!

Grote dank alvast aan alle grote en kleine sponsors die hun steun ook dit jaar weer geven. Dit helpt ons in de moeilijke jaren toch weer een mooi feest te kunnen organiseren. Ze staan allemaal vermeld onder vrienden van Heechspanning .

Zonder jullie is er geen Heechspanning, steun ons en geniet samen met ons ook dit jaar weer van een fantastisch feest op Hemelvaartsdag!

U kunt ons steunen door alvast een bijdrage over te maken op onze bankrekening. Als u kiest voor een bijdrage van € 12,- of meer (graag met naam en adres) krijgt u het programmaboekje t.w.v. € 3,- van te voren GRATIS thuisbezorgd!! Maak een bedrag over op rekeningnummer NL64 RABO 01247.27.905 t.n.v. St. Straatfestival Heeg o.v.v. NAAM EN ADRES. Alvast bedankt!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *