Dans

We hebben speciale, lokale en wereld dansers van alle leeftijden voor jullie in de aanbieding. En voor de dansers onder jullie, doe mee op de Waterherberg!
IMG-20220526-WA0051.jpg
Especialcare

Especialcare

De missie van EspecialCare is hun toppers laten stralen. Dit geldt dan ook voor iedereen binnen de EspecialCare-Crew. Wij zijn van mening dat wanneer je straalt, je volledig in je kracht staat - en dan gebeuren er prachtige dingen! Tijdens de dansoptredens van de Special Dancers, zullen zij jullie laten zien wat er gebeurt als je helemaal in je kracht staat. 

EspecialCare is een zorg en leerbedrijf voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of achterstand tot de arbeidsmarkt. EspecialCare biedt begeleiding bij werk en vrije tijd. Vanuit een sportieve, muzische en belevingsgerichte wijze en met de nadruk op een gezonde leefstijl, proberen wij de mooiste versie van onszelf te zijn. 

Geniet van hun prachtige optreden, want zij...

Waterherberg
it Beaken
14:30
LEES MEER
Yduna-1 nieuw.jpg
Yduna Werelddans

Yduna Werelddans

WORKSHOP MET MINI-OPTREDEN

Ook zin om te dansen op mooie wereldmuziek? Doe mee aan de workshop werelddans van onze vereniging. Je leert dansen uit allerlei landen. Een ritmische Turkse dans, een sierlijke dans uit Armenië, een Bulgaarse dans begeleid door prachtige meerstemmige zang. Dat kan je allemaal voorbij zien komen in onze workshop. Maar ook bijvoorbeeld Franse, Engelse of Roemeense dansen.

Kom mee en geniet! De workshop wordt gegeven door Mischa Teensma. De dansers van onze vereniging helpen jou waar dat nodig is. Als afsluiting is er een mini-optreden waar enkele leden van onze groep een dans laten zien in kostuum. Meer informatie? Kijk op www.yduna.nl  wat de recreatiegroepen en showgroep van onze vereniging doen.

Waterherberg it Beaken 16:00
LEES MEER
Euclase Movements.jpeg
Euclase Movements

Euclase Movements

Showdance Heeg - Euclase Movements

Euclase Movements biedt verschillende lessen aan zoals Yoga, Pilates, Workout/Dance Fit voor volwassenen en Showdance voor kinderen! 

Tijdens Heechspanning zullen de kinderen van Showdance optreden en hun prachtige dansen laten zien!!

 

Kom je kijken?? Wij hebben er zin in!

DE LOSWAL 14:15
LEES MEER
AtriumDans.jpg
Atrium - Dans

Atrium - Dans

Meer dan 60 cursisten van de talentklassen, selectiegroepen, hiphop en jazz laten een divers dansprogramma zien. De choreografieën zijn gemaakt door Nusta Grotenhuis, Niels van der Wal, Raymond Guzman, Jarno Spijker en Jacqueline Veldhuis. Een mooi voorproefje op de dansvoorstellingen die binnenkort te zien zijn in theater Sneek!

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni: Atrium dansvoorstellingen-10! Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli: Dance Explosion in samenwerking met Frysk Jeugdorkest-Sunrise, Sunset

Kaarten zijn te verkrijgen via www.theatersneek.nl Foto: Daniel Schonewille

KOALDYK 13:45
Koaldyk 15:15
LEES MEER