Voor de kids

Wat is er te beleven voor de kinderen? 

De theateracts zijn superleuk voor de kids. Van familieshows voor de hele familie, tot theatervoorstellingen vanaf het water speciaal voor kinderen (De Frets), en de rondtrekkende acts!

Op de Tjerkesleatswei vind je daarnaast ook activiteiten zoals de ballonnen en acts speciaal voor de allerkleinsten!  

 

Kindermarkt.JPG
Kindervrijmarkt

Kindervrijmarkt

Op de Koaldyk is er weer plek voor kinderen om hun spullen te verkopen. 

Je kunt een kleedje met je spullen neerleggen en verkopen maar! 

 

LEES MEER
waterballonnen.JPG
Waterballonnen

Waterballonnen

Zweef over het water in een drijvende ballon!

Heechspanning en de ballonnen zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voor een klein bedrag kun je de waterkant bekijken terwijl je op het water loopt! 

  

Waar:

Hele middag bij de Tjerkesleatswei

LEES MEER
Freonskip-6-web.jpg
De Frets - Freonskip

De Frets - Freonskip

Drie matrozen gaan op reis. Ze zijn vrienden. Over zeeën vol met verse woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming: de Rode Stip. In hun zoektocht komen ze interessante dieren tegen die hen verder proberen te helpen. Hoge golven zorgen voor hechte manschappen, maar hoe verankerd is de vriendschap tussen de matrozen echt? Er kan per slot van rekening maar één kapitein zijn!

Freonskip gaat over vriendschap: jaloers zijn of trots zijn op? Je eigenheid verliezen of behouden? En Freonskip gaat ook over: lol trappen, (veel) muziek maken, verboden woorden opvissen en helaas ook over dekdweilen.

Freonskip is de voorstelling van Frets! voor iedereen onder de 10 jaar en ook nog eens boordevol muziek

Frets! bestaat uit Johannes, Freerk en Patrick. Zij...

DE LOSWAL 13:15
De Loswal 15:15
De Loswal 16:15
LEES MEER
Zeepbellenelf3.jpg
Zeepbellenelf

Zeepbellenelf

Deze elf gebruikt magische nectar uit deze prachtige bloem. Daarmee maakt zij de mooiste bellen. Zij deelt graag haar kunsten met kinderen. Zij worden door haar uitgenodigd om samen de grootste bellen te maken. Een mooie act voor festivals, winkelcentrums, braderieën en voor in de kerstperiode. 

Rondtrekkend gehele middag
LEES MEER
princessophia.jpg
Prinses Sophia

Prinses Sophia

Prinses Sophia

Er was eens een prinses genaamd Sophia, die woont in een magisch koninkrijk, omringd door weelderige tuinen en sprankelende fonteinen. Sophia is lieve en vrolijke prinses, met gouden lokken die over haar schouders vallen als een waterval van zijde en helderblauwe ogen die glinsteren als edelstenen.
Ze draagt altijd prachtige, roze baljurken die haar tot een echte sprookjesprinses maken en haar blonde haar benadrukken. Haar favoriete jurk is een grote, roze baljurk, versierd met fonkelende diamanten en bloemen.
Sophia is niet alleen een prachtige verschijning, maar ook een slimme en medelevende leider. Ze is altijd bezig met het helpen van de mensen in haar koninkrijk en zorgt ervoor dat iedereen zich veilig en gelukkig voelt.
Sophia is een...

Rondtrekkend gehele middag
LEES MEER
Saranti.jpeg
Ballonkunstenaar Saranti

Ballonkunstenaar Saranti

De ballonkunstenaar zorgt voor de mooiste creaties! De kinderen maar ook de ouders kunnen genieten van dit schouwspel. Elk kind krijgt uiteraard een ballon en kan hier lekker mee spelen!
Ballonnen trekken veel aandacht, zorgen voor een kleurrijk kijkspel, geven velen een cadeau om mee naar huis te nemen en laten zien dat uw feest of evenement geweldig was! Ouders zijn blij omdat de kinderen iets te spelen hebben en ook thuis kan een ballon het nog dagenlang volhouden.

Tsjerkesleatswei gehele middag
LEES MEER