Streetmagic

Streetmagic

Eind 70- er jaren begon hij als eerste in Nederland op straat te werken. Het werken op straat is een aparte categorie en dan moet je van goede huize komen, wil je niet ten ondergaan.

John verstaat deze kunst als geen ander. Interactief, geestig, ad rem, licht brutaal, vingervlug en wonderlijk zijn toch wel trefwoorden die op deze act betrekking hebben. Hij heeft dan ook zijn act veelvuldig laten zien en niet alleen in Nederland! Ook in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk is hij een graag gezien gast op diverse buitenevenementen!

De straatgoochelact is een act voor bijna alle leeftijdsgroepen van 6 tot 99! 

De act is vooral bedoeld om bezoekers een kort moment de sleur van alle dag te laten vergeten en zich over te geven aan wonderlijke, geestige- en vooral onbegrijpelijke zaken. Daarna kan met verder lopen en zich weer in de sleur van alle dag begeven en terug mijmeren aan de mooie- en wonderlijke momenten die John Anders hen heeft ‘voorgetoverd’ John Anders als straatgoochelaar of table magic is altijd een combinatie van humor, interactie en grote verwondering.
Door de jaren heen is John Anders meerdere malen tijdens de Nederlandse goochelkampioenschappen bekroond met zijn werk. Daarnaast heeft hij diverse boeken geschreven en geef hij lezingen voor collega’s waarbij hij zijn creatieve routines en aanpak uitlegt.

John-Anders-TopActs.nl-1.jpg

Treedt op