Theater

Vind hier de acrobatische shows, theater vanaf het water, rondtrekkende acts en hilarische opstellingen.

 

Ahuma.jpg
Ahuma

Ahuma

Banan’O’Rama

De one man Circus Show van Pierrick St-Pierre alias Ahuma is een mengeling van fysieke komedie, mime en circusvaardigheden. Het hoogtepunt van de show is te zien op het 2,5m hoge slappe touw die hij perfect beheerst hoewel hij daarbij de indruk wekt er steeds vanaf te vallen. Het touw wordt steeds vastgehouden door een kind. Fantastisch familie entertainment.

TSJERKESLEATSWEI 14:30
Tsjerkesleatswei 16:30
LEES MEER
The Flying Acrobats - foto 1.jpeg
The Flying Acrobats

The Flying Acrobats

The Flying Acrobats

Een hoge stellage. Een springsteiger en een trampoline. En een net in de lucht. Het zijn de elementen waarmee The Flying Acrobats een spectaculaire voorstelling verzorgen. De acrobaten beginnen met de show, maar lopen tegen problemen aan. Daarbij ontstaan hilarische stunts én spectaculaire trucs, ondersteund door swingende muziek uit de jaren ’60.

TSJERKESLEATSWEI 13:45
Tsjerkesleatswei 15:45
LEES MEER
Jumpcut2.jpg
Double take - Jump Cut

Double take - Jump Cut

Jump cut geeft je een ongefilterde belevenis van de bizarre wereld van Summer en Raphael waarin zij een surrealistisch en acrobatisch perspectief geven op hoe zij door het leven gaan, en samen door dit leven gaan. 

Jump Cut is niet alleen een circus show, maar gebouwd in een 360 graden innovatieve setup. Terwijl ze genadeloos de ene circus kunst naar de andere laten zien, vertellen ze een verhaal vol onverwachte wendingen. 

Droom je? Jump Cut is een show die door tijd en ruimte vliegt en je meeneemt in de tragiek en waardevolle momenten van het leven.

​Dit is een show en ervaring voor alle leeftijden en gaat al je voorstellingsvermogen te boven!  

Showduur: 25 minuten 

 

DE LOSWAL 13:45
De Loswal 15:45
LEES MEER
C65A6845.jpg
Atrium MUZT

Atrium MUZT

MUZT musicalopleiding Atrium

Ieder jaar brengt MUZT musicalopleiding in Theater Sneek een avondvullende musical. In April was dat Legally Blonde, het verhaal over de blondine Elle Woods, die haar ware liefde achterna reist naar Harvard. De 3de en 4de jaars van MUZT laten een aantal hoogtepunten uit de musical zien en horen.

Meer info over de opleiding en audities: www.muztmusicalopleiding.nl 

Foto: Ron van Hal

KOALDYK 13:00
Koaldyk 14:30
LEES MEER
4ROBm7RLQaWxEgxpWFgUog.jpg
Theater van de Waarheid

Theater van de Waarheid

Kom langs en stap in een seventies waarzegparadijs, waar Marian je eens goed ‘de waarheid zegt’. Laat je verrassen door de inspirerende, kleurrijke tarot kaarten of neem een voorwerp uit het Magische Mandje. Er volgt  een persoonlijke, positieve reading, die zich kenmerkt door liefdevolle confrontatie en humor. Een reading laat je in één oogopslag zien wat er op dit moment in je leven speelt en kan veel helderheid brengen in zaken waar je vragen over hebt. Babies, begrafenissen en bruiloften - daar doet de reader niet aan :-).

Het is vooral een feest van herkenning. Welkom!

www.theatervandewaarheid.nl

Waterherberg
it Beaken
gehele middag
LEES MEER
rechtbank.jpg
Van Ravesteijn - Jubileumact It Heechste Wurd

Van Ravesteijn - Jubileumact It Heechste Wurd

De daders zijn gepakt, de slachtoffers vinden troost bij elkaar en de advocaten en rechter gaan hun oordeel vellen.

Vorig jaar stond van Ravesteijn Theater op Heechspanning met een meterslange tunnel die de grond in ging. Honderden mensen zijn hier getuige van geweest.
Dit jaar komen zij mer een op maat gemaakte act over absurde misstanden in Heeg van de afgelopen 30 jaar. Treedt binnen in een politiebureau, waar je eerst te maken krijgt met een idiote line-up en mogelijkheid tot omkoping. Daarna loop je door en kom je terecht in een hilarische rechtszaak. Met de grote vraag: Wie heeft er tegen die boom geplast?

It Eilan gehele middag
LEES MEER
Jokebox93.jpg
Van Ravesteijn - Jokebox '93

Van Ravesteijn - Jokebox '93

Diskjockey Joke brengt theatraal de liedjes van 30 jaar geleden!
Ze probeert mannen te verleiden met I Will always Love you en Can't help falling in Love.
En uiteraard leeft ze zich uit met There's no Limit.
En als trek hebt, dan roep je: Effe Wachte...Pizza!

TSJERKESLEATSWEI 13:15
Tsjerkesleatswei 15:15
LEES MEER
CantaXL.jpg
Canta XL

Canta XL

De Canta XL is het oude alom bekende 45km/u wagentje dat ook op het fietspad mag rijden. De Canta XL hangt in een speciaal frame en biedt deelnemers een wel heel bijzondere ervaring. Per keer nemen maximaal 2 deelnemers plaats, de driepuntsgordels gaan om en de tomtom wordt geactiveerd. Uit de navigatie klinkt de audio: ‘probeer om te draaien’. Zodra men aan het stuur draait begint de Canta XL om zijn as te draaien. Op deze manier draaien deelnemers in de Canta als een kip aan het spit een rondje. Wanneer de wagen langs het onderste punt draait wordt er een foto van de deelnemers genomen via een camera in het dashboard. De foto wordt omgedraaid, zodat iedereen met zijn haren en oogleden omhoog achter het stuur zit. Achteraf is de gepersonaliseerde foto te downloaden. Als...

It Eilan gehele middag
LEES MEER
101.jpeg
De Bereden Politie

De Bereden Politie

Pas op voor de hengsten van de bereden politie.
Ze zijn niet in een al te beste stemming. En voordat je het weet slaan de beesten op hol.
Reden temeer voor hen om bekeuringen uit te delen voor de meest absurde vergrijpen.

Een slapstick act van klein formaat. De paarden lijken meer op shetlanders.

Overal is krimp!

Disclaimer: op de foto vind je nu wel heel koninklijk bezoek 

Rondtrekkend gehele middag
LEES MEER
fietsendeDJ.jpg
Fietsende DJ

Fietsende DJ

De Fietsende DJ is een unieke act voor jong en oud. Hij is de sfeermaker voor elke gelegenheid. Zijn stoere rode vouwfiets heeft hij omgebouwd tot een hippe discofiets. Zo maakt hij er overal een feestje van! Wij zijn de specialist in speciale muziek acts.

Rondtrekkend gehele middag
LEES MEER
HODSprinkhaanHRStaand.jpg
Reuzensprinkhaan

Reuzensprinkhaan

Een reuzensprinkhaan op stelten: overal steekt die zijn snuit in,  lekker brutaal en nieuwsgierig en altijd op zoek naar een lekker hapje. Pas op:  Niet Voeren!
 

Rondtrekkend gehele middag
LEES MEER
Trollenfamilie.jpeg
Trollenfamilie

Trollenfamilie

Dizze kear komt HympHamp theater mei harren muzikale theateract ‘De Trollenfamilie’ nei Heechspanning.
4 nuveraardige types út it hege, hege noarden dy’t graach meidogge oan in gesellich feestje! Oft dêr no wol of net in poadium foar harren is, se meitsje harren eigen optreedplak en bringe harren serenade. As jo se tsjinkomme, dogge jo dan ek mei? Dat fine se hiel gesellich!

Oant Heechspanning

Rondtrekkend gehele middag
LEES MEER