Unlimited

Unlimited

De moderne dansgroep Unlimited, bekroond met overwinningen op zowel het Nationaal Kampioenschap als het Europees kampioenschap, zal tijdens het Heeschspanningsfestival een opvallende dansact presenteren waarbij het publiek zelf het toneel vormt. De dansers zullen zich door de toeschouwers bewegen, wat zorgt voor een meeslepende en interactieve ervaring die Unlimited’s reputatie van vernieuwende performances verder versterkt.

Onder de artistieke leiding van choreografe Janna Eijer heeft Unlimited een indrukwekkend parcours afgelegd door hun successen in nationale en internationale danswedstrijden en door voorstellingen die de traditionele grenzen van podiumkunsten doorbreken. Hun expressieve en dynamische stijl heeft al talrijke podia in Friesland doen oplichten.

Op Heechspanning dansen ze hun stuk, 'Gedragen Lasten', waarbij ze de verborgen lasten verkennen die we allemaal met ons meedragen. De dansers symboliseren deze lasten met koffers die ze constant bij zich dragen, terwijl ze worstelen met de emotionele en persoonlijke uitdagingen die binnenin verborgen liggen. Terwijl de koffers zwaarder worden, onderzoeken ze de kracht van delen en verbinding, en nodigen ze het publiek uit om na te denken over hun eigen lasten en de waarde van openheid, vertrouwen en samen dragen te erkennen.

Unlimited.jpeg

Treedt op